Keressen fel minket

Az Élés Kamrája

Cím: 9700 Szombathely,
Király utca 17.
Telefon: +3694780613
E-mail: info@azeleskamraja.hu
Ünnepi...

Ünnepi Nyitvatartás

Nyitvatartás

Nyitvatartás

H-Cs: 8:00-18:00

P-Sz: 8:00-19:00

 Az Élés Kamrája


Az Élés Kamrája nevű delikátesz üzletünket, 2015. november 13-án nyitottuk meg, Szombathely belvárosában, a Király utca 17. szám alatt.

Célunk nem titkoltan:

- a hagyományos magyar "kézműves" élelmiszerek, termelők és manufaktúrák helyzetbe hozása, a tömeggyártással szemben

- minél több generációban terjeszteni, megismertetni

 Az idősebb korosztálynak a már-már elfeledett íz-emlékek csalnak könnyet szemeikbe, megemlékezve elődjeikre, a fiatal vásárlók számára pedig, a jó értelembe vett újdonság erejével hat a Hagyomány Íze. 

Mottónk:

„Egyed, Vegyed, Védd a Magyar Terméket!”

Üzletünk elsősorban, a helyi termelők által megtermelt élelmiszerek forgalmazásával akart foglalkozni, de az általunk elvárt minőség (ridegtartás, szójamentes táplálás, adalékok és tartósítószerek, felesleges színezékek stb. elkerülése), sok terméket illetően az Anyaországon túl, a Trianoni békeszerződés által elcsatolt magyar lakta területekre sodort minket. Így alakult, példának okáért, hogy üzletünk hús-, és tejtermékei, elsősorban Székelyföldről az olajok, magkrémek a Vajdaságból, de egyes termékeink a Felvidékről, és Kárpátaljáról származnak, az ott élő, magyar termelőktől, kis családi üzemekből. Természetesen az Anyaországi manufaktúrák népes tábora is jelen van a Kamrapolcokon.

Hungarikumokat, kézműves, kulináris, bio, organikus, diétás, paleo és ételallergiások részére készült speciális élelmiszereket értékesítünk.

Az Élés Kamrájában nemcsak megvehető, de el is fogyasztható a megvásárolt termék. Helyben, egész nap, fürjtojásos ételekkel, paraszttálakkal, kásákkal, Az Élés Kamrájának polcairól található szörpökből (a teljes felsorolástól eltekintenénk), prémium minőségű kávékból fogyaszthatnak vásárlóink, vendégeink.

Portékáink összetételének kiválasztásában vásárlóink „segítettek”, éppen úgy, mint mikor Svédországban egy lakóparkot építenek: az ott lakók „járják ki”, választják meg útvonalaikat, ösvényeiket, arra mennek, ami számukra a legkedvezőbb, és később a város oda járdát épít. Így töltöttük fel mi is polcainkat.

Nem túlzás kijelenteni, hogy mára Szombathely és környékének egyetlen ilyen gazdag kínálattal rendelkező, kizárólag magyar tulajdonban lévő, és delikátesze.
Vissza az előző oldalra!
Az Élés Kamrája - Magyar