Keressen fel minket

Az Élés Kamrája

Cím: 9700 Szombathely,
Király utca 17.
Telefon: +3694780613
E-mail: info@azeleskamraja.hu
Ünnepi...

Ünnepi Nyitvatartás

Nyitvatartás

Nyitvatartás

H-Cs: 8:00-18:00

P-Sz: 8:00-19:00

 Vásárlóinknak

Egyed, Ízleld

Reggeliző Szombathely

Az Élés Kamrájában nemcsak megvehető, de el is fogyasztható a megvásárolt termék. Helyben, egész nap, fürjtojásos ételekkel, paraszttálakkal, kásákkal, szendvicsekkel. Az Élés Kamrájának polcairól található szörpökből prémium minőségű kávékból fogyaszthatnak vásárlóink, vendégeink.

A hagyomány ízei

Legyen az reggeli, tízórai, ebéd vagy uzsonna, ide betérhet, ha jó ízekre vágyik.

Fürjtojásból rántotta, vagy sonkástojás, parasztreggeli, HÚSBÓL készült székely virsli, kásák, szendvicsek, télen házi kocsonya, ezeket mind helyben elfogyaszthatja, vagy egyszerűen magával viheti. Paraszttáljaink kihagyhatatlan élményt nyújtanak!

Helyben sütött pékáruval és péksüteménnyel (szénhidrát csökkentett is), várjuk Önöket. Ételallergiás vásárlóinkra is gondolva, gluténmentes pékárut, és termékeket is vásárolhat, fogyaszthat nálunk. Termékein adalékmentesek, nem tartalmaznak tartósítószert!

Julius Meinl 1862 Prémium kávénk, és teáink, 100% préslevek és nektárok, házi szörpök, házi lekvárok… A kamra polcok minden kívánalmat kielégítenek egy igazi ínyenc számára.

Ha valami egészségesre, és finomra vágyik, és mindezt tartósítószermentesen, szójamentesen, adalékmentesen szeretné elfogyasztani, csak mi jöhetünk szóba!
Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Az Élés Kamrája - Magyar